Podcasts Studio

Wist je dat podcasts een van de meest populaire vormen van entertainment zijn geworden? 

Of je nu een ervaren podcaster bent die op zoek is naar een professionele opnamestudio, of je wilt starten met je allereerste podcast, bij Muziekstudio Alkmaar staan we klaar om je te helpen.

Onze podcast opnamestudio is uitgerust met hoogwaardige opnameapparatuur en speciale podcasting-microfoons, waardoor we de beste geluidskwaliteit kunnen garanderen voor jouw podcast. Of je nu solo opneemt, een interview voert of een levendige discussie voert met gasten, onze ervaren technici zorgen ervoor dat elk woord helder en professioneel wordt vastgelegd.

Daarnaast bieden we ook professionele mixing en mastering services voor podcasts, waardoor je podcast een professionele en consistente sound krijgt. Onze audio-engineers hebben jarenlange ervaring in het bewerken en optimaliseren van audio, zodat jouw podcast perfect klinkt op elk luisterplatform.

 

Audio
podcast

Alleen audio

1 uur opnamen in onze podcast opnamestudio

Inclusief Bewerking

 €195 EXCL. BTW

Video
podcast

Audio en Video

1 uur opnamen in onze podcast opnamestudio

4K Gefilmd 

Inclusief Bewerking

€395 EXCL. BTW

Podcast op maat

Alles is mogelijk! 

 

 

Prijs in overleg

 

 

 

Een greep uit onze klanten
Wat doen we?

Wij nemen je podcast op met de modernste apparatuur en software op het gebied van geluid. Dit gebeurt op locatie of bij ons in de studio. We kunnen tot maximaal 4 personen tegelijk opnemen! Dit doen wij met de industrie standaard microfoons van Shure. 

Na het opnemen beginnen we met het bewerken van de podcast. we halen alle imperfecties uit de opnames (kuchjes, pauzes, ahhhs). Na de bewerking beginnen we met de mix & master. in dit proces polijsten we de opnamen en zorgen we ervoor dat jouw podcast goed verstaanbaar is en het zelfde klinkt op de verschillende apparaten.

Na dat jij de bewerkte podcast hebt goed gekeurt zorgen wij ervoor dat iedereen je podcast kan luisteren. Wil jij nog een gave cover voor jou podcast dan regelen wij dat ook.